Δηλώσεις Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου μετά την πρόκριση επί της Λουκέρνης

Παρασκευή, 17 Αυγούστου, 2018

sports_connection_logo

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής των 2 αγώνων με την Λουκέρνη, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, αναφέρθηκε στην εμφάνιση του Ολυμπιακού στην Ελβετία και παρουσιάστηκε αισιόδοξος εν όψει Burnley σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα:

«Αυτό που μένει είναι η πρόκριση. Το αποτέλεσμα έχει σημασία. Εμείς είχαμε την ευκαιρία να το συνδυάσουμε με δύο καλές εμφανίσεις. Θέλαμε πολύ να δώσουμε και στους εαυτούς μας να καταλάβουν τι μπορούμε να κάνουμε. Θέλουμε να κάνουμε πράγματα με αυτή την ομάδα. Με αυτή την εικόνα μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι».

Αναφέρθηκε ακόμα και στην ψυχολογία της ομάδας: «Η ψυχολογική ώθηση είναι από τα πιο σημαντικά στοιχεία. Οι κόποι μας κάθε μέρα στο Ρέντη επιβραβεύονται στο γήπεδο. Ήταν και αυτή η εμφάνιση ένα δώρο από τους παίκτες στον κόσμο, που μας στήριξε και στην Ελβετία».

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
sports-connection-kazantzakis
Ανακοινώσεις
Ν. Καζαντζάκης: “Το ψέμα είναι ανανδρία”

Μπορεί στην ζωή όταν γεννιόμαστε να μας δίνουν ονοματεπώνυμο και παλιά στην πραγματική δημοσιογραφία σχεδόν κάθε θέμα να έφερνε υπογραφή ή και να το διπλοτσέκαραν πριν δημοσιευτεί, αλλά πλέον στην χώρα μας, ειδικά όταν θέλουν να “κτυπήσουν” στα ΜΜΕ έναν “στόχο”, γράφουν ανυπόγραφα, ορισμένες φορές ακόμη και τερατουργήματα!

michelis-nikos-milan-presentation
Μετακινήσεις
Ο Νίκος Μιχελής στην AC Milan

Με μια λιτή ανακοίνωση την επομένη της λήξης της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, ο σπουδαίος Ιταλικός Σύλλογος έδωσε στη δημοσιότητα τις μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν σε αυτή την περίοδο, με τη λίστα να περιέχει το όνομα ενός μεγάλου ταλέντου, αυτό του Νίκου Μιχελή.