Το Γραφείο μας

be motivated

Υπηρεσίες &

Υποστήριξη

Τεχνική Ανάλυση & Πολυμέσα

Δημιουργία προφίλ αθλητή μέσω ψηφιακών αρχείων και άλλων στοιχείων πολυμέσων και ανάλυση πληροφοριών μέσω συνεχούς παρακολούθησης της καριέρας του.

Ευρεία Υποστήριξη

Νομική Υποστήριξη
Λογιστική Υποστήριξη
Ασφαλιστική Υποστήριξη
Οικονομοτεχνική & Επενδυτική Υποστήριξη

Το καλύτερο δυνατόν Συμβόλαιο

Βασικός μας στόχος είναι η διασφάλιση της καλύτερης δυνατής σύμβασης και των καλύτερων δυνατών συνθηκών εργασίας για όλους τους παίκτες που αντιπροσωπεύουμε σε συνδυασμό με μια εξατομικευμένη υποστήριξη για κάθε αθλητή.

Ιατρική Υποστήριξη

Παρέχουμε πλήρεις υπηρεσίες με στόχο την εξέταση και βελτίωση της ιατρικής και σωματικής βάσης κάθε αθλητή. Οι υπηρεσίες μας προσαρμόζονται στις ατομικές ανάγκες, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στο ιατρικό αρχείο των αθλητών μας.

Εμπορική & Κοινωνική Εικόνα

Με την διαχείριση της κοινωνικής και εμπορικής εικόνας των αθλητών μας, δημιουργούμε εμπορικές συνεργασίες, βοηθάμε στο σχεδιασμό και τη διαχείριση των κοινωνικών δικτύων του αθλητή, βοηθάμε τον αθλητή να προσφέρει τα προσωπικά του εμπορικά προϊόντα και τον καθοδηγούμε στην δημόσια ομιλία.

Εξειδικευμένη Προπόνηση

Η Επαγγελματική & Εξειδικευμένη Προπόνηση σχεδιάζει να δημιουργήσει την κατάλληλη υποδομή για τον αθλητή για την επίτευξη των στόχων του.
Οι Αθλητές μας έχουν στη διάθεσή τους άριστα εκπαιδευμένους εκπαιδευτές ομαδικών αθλημάτων για να τους πουν τι ακριβώς χρειάζεται το σώμα τους για να αυξήσουν την απόδοσή τους.

Η Ομάδα μας

people who matter

Αντώνης Αποστολόπουλος

Managing Director & Chief Agent
email

Δημήτρης Ζουμπούλης

Senior Manager
email

Μάνος Ναβροζίδης

Football Agent
email

Μάριος Ντάσης

Chief Scout
email

Μάνος Λεγάκης

Football Agent
email

Αγγελική Βλασσοπούλου

Office Organization
email
0 +
Ολοκληρωμένα Projects
0
Χώρες δράσης
0 M
Αξία μετακινήσεων
1 +
Ποδοσφαιριστές
home-back-separator